Esenta metodei este de a ne duce imediat in stari profunde a existentei precum pacea, bucuria, armonia si unicitatea. Limitarile (cognitive, emotionale, comportamentale si fizice) devin cai de acces catre o transformare personala profunda prin conectarea cu natura noastra spirituala.

Astfel, putem provoca si facilita, destul de usor si puternic, schimbari sau vindecari profunde si de durata. Putem crea relatii mult mai satisfacatoare, sa ne extindem orizonturile, sa gasim noi atitudini benefice si sa atingem stari resurse care sa permita gasirea de solutii.

Connecting your Essence satisface cele mai puternice dorinte ale noastre: sa ne vindecam si sa evoluam ca oameni – emotional, fizic, si spiritual. Acest proces simplu in 10 pasi ofera un mod facil de a schimba ganduri, sentimente, si obiceiuri nedorite, si sa atingem obiective pe care uneori le credem intangibile.

In urma acestui training iti vei dezvolta abilitatea de a folosi metoda Connecting your Essence atat cu clientii, cat si pentru uzul personal. Siegried va demonstra cu participantii, asadar o vei putea observa cum lucreaza. In plus, vor fi exercitii intre colegi, vei primi instructiuni scrise pentru ghidarea partenerului, iar trainerul va fi supraveghetor si iti va da lamuriri daca vei avea intrebari. Mai mult decat alte tehnici, experienta proprie a aceastei metode este importanta pentru a o aplica util in ghidarea altora, pentru a experimenta si ei starile profunde ale transformarii.

Schimbarile specifice atribuite procesului Connecting your Essence includ:

  • Schimbarea problemelor emotionale si comportamentale (furie, constiinta de sine, amanare, frica)

  • Scaderea in greutate

  • Imbunatatirea relatiilor

  • Depasirea momentelor de depresie si anxietate

  • Vindecarea dependentelor

  • Cum sa faci munca care te implineste

  • Imbunatatirea starii de sanatate

  • Crearea in ansamblu a unei stari de pace, implinire, si bunastare

Te-ai putea intreba cum o tehnica poate fi responsabila pentru a ajuta oamenii sa obtina rezultate in atat de multe domenii ale vietii? Prin Connecting your Essence vei descopei ca ceea ce percepi ca limitatii, sunt de fapt cai de acces catre solutii.

Imagineaza-ti ca cele mai dificile probleme au un aspect pozitiv, ceva prin care sa inveti, sa cresti, si care te transforma. Connecting your Essence te ghideaza discret sa descoperi acele intentii positive, te conduce spre intelegere, in acel loc unde constiinta si schimbarea se produc natural.

Spre deosebire de alte metode, Connecting your Essence nu este despre vointa, disciplina sau gandire pozitiva. Este un proces natural ce ne pune in contact cu sinele nostru pentru a facilita schimbari de durata.

8 Mai 2014

joi 10:00 - 18:00. Cu două pauze de cafea ~ 15 min și pauză de prânz ~ 90 min.

TRAINER: Siegrid Sommer

Cursul va fi sustinut in limba engleza.

LOC : Bucureşti, str. slt. A. Borneanu nr.2 vezi harta...

Pret: 430 lei + TVA - Cuprinde instruirea, hand-out-uri și cele două coffee break-uri.

Early bird: 380 lei + TVA  - plata pana la 08.04.2014

MĂRIMEA GRUPULUI: max.20

ÎNSCRIERE: 
Dacă nu ai cont:
1. Creezi un cont nou 
AICI. Vei primi un mail din care să dai click de validare.
2. T
e autentifici AICI și va apare mai jos caseta "Formular Comandă", bifează cursul și click. 
3. Completezi datele din formular și vei primi un mail automat pentru confirmare și detalii de plată. 
4. Cu minim 3 zile înainte de începerea cursului vei primi un mail cu toate detaliile organizatorice de care ai nevoie. 
Dacă ai deja un cont: Urmează pașii 2-4.