We love it when our customers Maximize their full Potential.

Din acest motiv avem cei mai buni şi mai creativi oameni din domeniul dezvoltării umane care să construiască programele de care este nevoie cu adevărat.

Povestea Mind Master începe în anul 2004 când un om a hotărât să-şi urmeze visul de a-i ajuta pe cei din jur să atingă excelenţa. După mulţi ani de pregătire profesională, având la îndemână instrumente valoroase de creativitate, coaching şi evaluare, a ajuns să fie căutat de companii la care training-urile obişnuite nu mai funcţionau. Aveau nevoie de soluţii magice pe care le-au găsit la noi. Cătălin Zaharia, fondatorul Mind Master, este recunoscut în piaţă ca autoritate în ceea ce priveşte înţelegerea mecanismului de funcţionare a minţii umane. Poate citi gândurile! Glumim, desigur! Sau nu?!   

Astăzi, compania a evoluat şi s-a dezvoltat la un nivel în care suntem în stare să rezolvăm orice problemă organizaţională în domeniul resurselor umane.

Serviciile noastre sunt create de către cei mai pasionaţi oameni din industrie, cu reputaţie la nivel internaţional. Folosim cele mai eficiente programe şi instrumente cu ajutorul cărora putem măsura evoluţia potenţialului uman. Folosirea instrumentelor bazate pe măsurători şi cercetări ştiinţifice ne-a ajutat să fim unii dintre cei mai buni profesionişti în domeniul Dezvoltării Potenţialului Uman. 

Continuăm să ne depăşim limitele, cu speranţa şi dorinţa de a construi un viitor în care oamenii să atingă nivelul Excelenţei prin care să poată Contribui la evoluţia oamenilor din jurul lor. Nu crezi că ar fi timpul şi pentru tine să te alături acestei viziuni?

Factori de succes + competenţe + valoare

Desigur ai auzit de training. Poate ai auzit de coaching sau NLP. Însă toate acestea nu înseamnă nimic fără interesul tău, și în plus un profesionist care să te ajute la momentul potrivit.

Nu facem orice fel de coaching, nu facem orice fel de cursuri, nu facem orice fel de formare cu NLP.

POTENȚIAL: Estimarea Factorilor de Succes pentru estimarea de potențial în management, vânzări sau execuție, urmată de feedback și integrare cu obiective de performanță prin Professional Coaching.

EXCELENȚĂ: Evaluare de Competențe în management și vânzări, urmate de training axat pe Modele de Excelență.

CONTRIBUŢIE: Profesionalismul este calea prin care aducem clienților noștri ceea ce au nevoie. Facem asta direct în organizații, prin  organizarea de evenimente speciale pentru dezvoltare personală și profesională, și nu în ultimul rând prin programul de dezvoltare personală și formare NLP Professional. Acesta este acreditat de EANLPt, EuCF, CoPSI și FRP pentru o carieră de Professional Coach sau ca Psihoterapeut Neuro Lingvist.

Serviciile de supervizare în psihoterapie împreună cu training-urile clinice sunt furnizate de către Asociaţia Mind Master, toate celelalte servicii de pe acest site fiind oferite de către Mind Master Creative SRL. 

Asociația Mind Master

str. slt. Alexandru Borneanu nr.2, et.4, ap.7, sector 6

București, cod 060758

înscrisă în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor ținut la Grefa Judecătoriei Sector 6 București sub nr. 95/09.07.2012

cod de înregistrare fiscală 30935630 

IBAN: RO73 RZBR 0000 0600 1522 0998, Raiffeisen Bank

SC Mind Master Creative SRL

str. Alexandru Borneanu nr.4, et.4, cam.2, sector 6

București, cod 060758

Cod de înregistrare fiscală RO 16764012,

J40/7202/2004

Protecția datelor cu caracter personal

Mind Master Creative SRL este procesator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP sub nr. 0024970.

Respectăm datele cu caracter personal precum și securitatea informațiilor furnizate atunci când utilizați acest website, scop în care se aplică Politica de Confidențialitate.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Mind Master Creative SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care le furnizați.

Scopul colectării datelor este furnizarea de cursuri și programe de dezvoltare personală și profesională, selecție și plasare forță de muncă.